Fler vingar. Konsol: Hell Patch. Nephalem Altar. Klan: Vi ändrar namn.

- Fler vingar!
- Konsol: Hell Patch
- Nephalem Altar: Snabb build-byte
- Vi bytar namn på klan

Uppdatering: Alla nyheter i detta inlägg är aprilskämt. (Publicerat 1 April 2014)

angel_imperius_heaven_fight_random

Ännu fler vingar kommer vår väg

Aptiten på vingar har ännu inte mättat majoriteten av spelare. Har du redan tröttnat på Imperius gula vingar? Fasa inte! Ännu mer ögongodis kommer PC och Mac-spelare av Diablo III.

I samband med nästa stora patch kommer de inte bara bjuda på ladders (seasons) och andra stora nyheters, så som Nephalem Altar (läs längre ner). Förutom eventuella exklusiva legendaries i ladders kommer även de som når level 70 få tillgång till ett par helt nya vingar. De bjuder dessutom på två olika par vingar! De kommer att finnas i softcore respektive hardcore och när man väl låst upp dem kommer de alltid vara tillgängliga enligt uppgift i båda spellägen, precis som våra Wings of Valor.

Vi misstänker att de endast är tillgängliga under första säsong för att få spelare prova på laddern och få en garanterad ”morot” vid slutet. [Källa]

righteous_wings grim_wings

Vilken är din nya favorit? Jag tror min blir de gröna!

 

konsol_fallen_control

Konsol: Hell Patch

hellpatch_consolePlaystation 3 och Xbox 360 versionen av Diablo III är fortfarande aktuell. Snart kommer ”Hell patch”, en utav några kommande uppdateringar till konsol.

Med denna kommer vi att kunna finna portaler som ändras när vi närmar oss vissa dolda områden, i både ljus och någon typ av animation innan en ”Hell Rift” öppnas. Det är en portal till mini-events i spelet, teorier är att det skulle kunna vara något liknande tiered rifts eller något helt nytt. Vi kan förvänta oss belöning i någon form. Det ryktas även om unikt material till nya legendarer som endast kommer vara tillgängliga i konsol och just i samband med ”Hell Rifts”. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer och ett datum är satt för patchen. [Källa]

patch_blood

Nephalem Altar: ”Swap builds”

Skifta mellan builds genom att gå till Nephalem Altar som står utspridda i The Sanctuary. Ser du en sådan pelare kan du klicka på den och välja, ändra och spara olika builds (vi tror med minimal till ingen cooldown alls). Detta kommer i samband med ladders, de nya exklusiva föremålen och vingarna som kommer i den stora patchen längre fram.

Nephalem_altar Nephalem_altar2 Nephalem_altar3 Nephalem_altar4

Just nu ser det ut som att vi kan spara två builds men det blir kanske ändringas i antal längre fram enligt uppgift. Detta är en mycket välkommet tillägg för att bygga och bibehålla flera olika builds och kanske kan man byta snabbare om Nephalem Altar placeras strax innan en ingång eller nedgång till något med mer utmaning som t.ex. endboss med mera. [Källa]

prime_sweden_clan_klan_xx

Klan: Vi ändrar namn!

Prime Sweden var ett namn som vi i crewn (innan vi blev fler) bestämde oss för. Nu har vi haft en ny röstning med samtliga nya i crewn och med en funktion som fansidor har befogenhet till (via Battle.net) kan vi ändra namnet en gång och har beslutat oss för att utmärka oss bättre samt presentera klanen med ett svenskt namn. Namn vi hade att välja mellan var bland annat ”Kodjos Rike”, ”Pannkakorna”, ”Goblin Hunters”, ”KlenIz Krigare” och ”Sveriges Muskler” men efter röstning blev det enligt nedan inom en väldigt kort tid.

Välkomna till vår nya klan: Paragon Tomtarna [PT]

↑ Upp - Publicerat i Expansion: Reaper of Souls, Klan: Prime Sweden, Klass (Karaktär), Nyhet, Övrigt, Patch, Vapen & Rustning (Items) |
 • Heartcore

  Gillar verkligen det nya namnet! Fick strida hårt för det med våra interna omröstningar men till slut så! Ses in-game mina paragon tomtar!

  • http://www.enkeria.se/ Enkeria

   Instämmer. Vems idé var det nu igen?

 • HBBq

  Jag vet inte om jag vill vara med i en klan med särskrivning i namnet…
  Bättre med:
  Paragontomtarna eller
  Paragon-tomtarna eller
  ParagonTomtarna

  PS. Är det ingen som tycker vi ska heta ”Färskt kött”?

  /HBBq

  • http://www.enkeria.se/ Enkeria

   Svårt med å, ä och ö.

 • FEIF

  Aprilskämt angående namnet :)

  • http://www.enkeria.se/ Enkeria

   Vad tror du om oss egentligen? :O

 • Fisheye

  Tycker klanen ska byta till ”Real men wear pink” :D

  • http://www.enkeria.se/ Enkeria

   Vore passande till 90% i crewn, jag vet inte hur det ser ut hos alla er medlemmar?

   • Majonnäsis

    ”Real men wear nothing” ser det ut hos alla oss medlemmar….

 • Najje

  April April?